Wat anderen zeggen

Maaike is een creatieve denker en een moedige leider. Ze is in staat om vanuit een intellectuele analyse een innovatie plan te maken voor een (zorg)bedrijf. Daarnaast heeft ze de kwaliteit om medewerkers en stakeholders te verbinden aan de innovatieve opdracht. Bovendien is het een feest om met haar te werken!

Dr. Esther Talboom, MD MBA, voorzitter Raad van Bestuur Saltro

Maaike is een ondernemende en innemende collega in de advies- en toezichtwereld. Zij verloochent haar roots als onderzoeker niet – altijd goed voorbereid, weloverwogen vragend, scherp analyserend. Ze treft daarbij de juiste toon, voor bestuurder en collega toezichthouders. Haar kennis van de zorg in Nederland maakt haar tot een waardevolle adviseur. Haar zorgvuldige en evenwichtige oordeelsvorming maakt haar tot een goede toezichthouder. Maaike geeft feedback met toegevoegde waarde en stelt zich met groot lerend vermogen open voor feedback. Ik vind het een voorrecht om met haar te kunnen samenwerken.

Eric de Macker, partner VOOR, commissaris PGGM, toezichthouder GGZ Rivierduinen

Samenwerken met Maaike maakt innoveren in de zorg nog leuker. Maaike is zeer creatief, heeft een open mind en een enorm netwerk. Ze is heel goed in staat om ideeën en wensen om te zetten in haalbare plannen waarmee teams en/of organisaties innovaties in de zorg ook echt kunnen realiseren.

Dr. Sanne van Delft, manager TWIHC

Voor een succesvolle innovatie is een goede bestuurlijke inbedding vaak essentieel. Maaike is als geen ander in staat om de noodzakelijke verbinding tussen “de klei” en de bestuurstafel te maken.

Gert-jan van Boven, directeur DHD

Ideeënrijk, energiek, ambitieus, kleurrijk en daadkrachtig. Dat zijn woorden die bij Maaike passen. Ze is gedreven, werkt hard en kan enorm genieten wanneer ze uitdagende klussen tot een goed einde brengt. Haar motivatie en persoonlijke betrokkenheid maken haar een aantrekkelijke collega en een bewonderenswaardig mens.

Kees Kraaijeveld, oprichter en eigenaar De Argumentenfabriek

Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring